Error message

Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /data/www/posifit.nl/www/includes/common.inc).

organisatie

Voor bedrijven kan Posifit een bedrijfssportdag organiseren. Een palet aan sporten staat tot uw beschikking; het programma wordt in overleg met u bepaald.

Voor sportverenigingen die van mountainbiken houden organiseert Posifit twee trektochten van elk week. Er is keus uit een heerlijk warme tocht op de Canarische eilanden, inclusief eilandhoppen, of een fraaie tocht die dwars door Catalonie gaat, van Barcelona tot en met de Pyreneeën. Het zijn tochten met comfort: het aantal kilometers per dag is zo’n 50 en het aantal hoogtemeters ongeveer 1.000, hetgeen voor de sportief ingestelde recreatieve mountainbiker goed te doen is. Het comfort is ook terug te vinden in de hotels, die hebben drie en vier sterren. De prijs is concurrerend en afhankelijk van de groepsgrootte; data worden in overleg bepaald. Sportieve weken of weekends met andere invullingen zijn ook mogelijk.

Voor particulieren organiseert Posifit met alle plezier een sportief feestje of uitje. Ik ben bekend met tientallen sportlocaties in Nederland en heb contacten met trainers en docenten uit vele disciplines, dus de keus is ruim en vooral uw wensen bepalen hoe een en ander eruit zal zien.